SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Letní tábor je naplněn!

Letní tábor je naplněn!

Letní tábory pořádáme již desátým rokem, ale zatím nikdy nebyl o tuto volnočasovou prázdninovou aktivitu takový zájem jako v letošním roce. Často jsme děti přijímali i po termínu pro odevzdání přihlášek. Letos je o náš letní tábor takový zájem, že již po třech týdnech od zveřejnění máme naplněnou kapacitu. Od dnešního dne již přijímáme další zájemce pouze jako náhradníky!

Jako pořadatelé z toho máme obrovskou radost, ale na druhou stranu nás mrzí menší zájem dětí z naší obce, pro které je tábor prioritně připravován.

V uplynulých dnech proběhla první porada táborových pracovníků, kde jsme si upřesnili a odsouhlasili hlavní body táboru. Ustanovili jsme funkce táborových pracovníků, rozdělili si úkoly a programoví vedoucí začali pracovat na detailech celotáborové hry s tématem „Za starověkou civilizací“.

Hlavní vedoucí průběžně zpracovává došlé přihlášky a v nejbližších dnech mohou účastníci očekávat podklady k provedení plateb za pobyt, dle jejich volby. Upozorňujeme, že pokud nebudou platby připsány na účet pořadatele ve stanoveném termínu, propadá rezervace místa a místo bude postoupeno náhradníkovi.

Ještě jednou děkujeme za Váš zájem a těšíme se

Bližší informace k pobytu!

Bc. Jan Filouš (velitel sboru, HVT)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange