SDRUŽENÍ HASIČŮ ČECH, MORAVY A SLEZSKA - Jihomoravský kraj - Okres Blansko
 
Hasičský sportovní den firmy Betacontrol

Hasičský sportovní den firmy Betacontrol

dsc_0003Jednou z hlavních okruhů činnosti spolu Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska, jejímž pobočným spolkem je náš Sbor dobrovolných hasičů Petrovice, je vyvíjet mezi občany preventivně výchovnou činnost a provádět odbornou přípravu zájemců o získání odborné způsobilosti v požární ochraně. S ohledem na to, jsme nemohli odmítnout žádost brněnské firmy Betacontrol s.r.o., která náš sbor oslovila s prosbou o uspořádání Hasičského sportovního dne.

Akce se nakonec uskutečnila v pátek 17. června na místním letišti. Nejen, že jsme při této příležitosti předvedli činnost našeho spolku, ale samozřejmě celého dobrovolného hasičstva. Každý účastník se mohl seznámit s prací s materiálem a technickými prostředky PO potřebnými k hašení i k provedení disciplín požárního sportu. Tento počin si chválilo zejména vedení firmy, které uvítalo souběžné proškolení firemních požárních hlídek. Nechybělo také ověření fyzických dovedností jednotlivých účastníků, k čemuž posloužily disciplíny Štafeta 4x60m, Štafeta požárních dvojic a v neposlední řadě, královská disciplína Požární útok. Proti sobě nastoupila 4 družstva ve smíšených sestavách. Po prvních ostyších se všichni uvolnili a podávali pěkné a vyrovnané výkony.

Členové SDH pro účastníky, kromě organizace disciplín a zaškolení zajišťovali kompletní zázemí s občerstvením.

Kladné ohlasy od všech účastníků nezvrátil ani silný vítr, který vál během celé akce a všichni se těší, že si obdobnou akci budou moci zopakovat někdy v budoucnu.

Za naši snahu poskytnout účastníkům maximální komfort a hlavně zábavu jsme od firmy Betacontrol s.r.o. obdrželi finanční dar na podporu činnost mládeže.

Chtěl by tímto poděkovat všem, kteří se na zdárném průběhu akce podíleli a vytvořili tak příjemné prostřední k soutěžení.

Fotogalerie – ZDE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Secured By miniOrange